GASLEK ONTDEKT?

Bel de 24/7 spoedservice

ALLROUND LOODGIETERSWERK IN 's-Hertogenbosch

Meeuwsen Loodgietersbedrijf is wat wij noemen 'allround'. Dat betekent dat we alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden verzorgen en zelfs iets meer. Bel ons wanneer u bijvoorbeeld in de kou staat, omdat uw cv stuk is of wanneer een van uw leidingen is gesprongen en uw watertoevoer niet klopt. Wij repareren en onderhouden al uw sanitair, verschillende leidingen, cv-ketels, daken, goten en nog veel meer.

GAS- EN WATERDIENSTEN

Gas

Wij verrichten de aanleg en het onderhoud van grote en kleine gasinstallaties, zowel koper als staal. Is uw gasleiding defect? Dan voeren wij eerst een controle uit om te testen of de omgeving, het gas en de eventuele lek veilig zijn. Hierna repareren we de schade en is uw leiding zo goed als nieuw. Meeuwsen Loodgietersbedrijf ontwerpt, berekent en bouwt ook compleet nieuwe, kleine en grote, installaties voor u.

Water

Water is een van de eerste levensbehoeftes. Het aanleggen van waterleidingen is minstens zo belangrijk als schoon water zelf en moet met de grootst mogelijke zorg gebeuren. Onze eerste prioriteit is om de installatie veilig aan te brengen volgens de geldende voorschriften en eisen.

Maak een afspraak

LOODGIETERSDIENSTEN VOOR CV-KETELS

Cv-installatie

Nieuwe cv- ketel nodig? Wij nemen u al het werk uit handen. Zo schakelen wij bijvoorbeeld met de leverancier over de levering. U hebt er zelf geen omkijken naar: dat is de service van Meeuwsen Loodgietersbedrijf.

Cv-ketel onderhouden

We raden u aan uw cv-ketel jaarlijks te laten controleren en te onderhouden. Zo voorkomt u storingen, verlengt u de levensduur van de cv en bespaart u op stookkosten.

U kan bij Meeuwsen Loodgietersbedrijf een speciaal onderhoudsabonnement afsluiten. We stemmen het abonnement af op uw ketel en het benodigde onderhoud: zo bent u verzekerd van werk op maat.

Storing?

Heeft u last van een storing in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Bel dan direct onze 24-uursstoringsdienst via 0653447361. Wij komen dan snel bij u langs en verzorgen een reparatie op locatie, indien mogelijk.

Neem contact op

DIENSTEN VOOR DAKBEDEKKING

Meeuwsen Loodgietersbedrijf is van alle markten thuis. U bent bij ons daarom ook aan het juiste adres voor werkzaamheden in en rond ''s-Hertogenbosch die betrekking hebben op nieuwbouw, renovatie, verbouw of daken.

Daklekkage repareren

Een slechte afvoer kan zorgen voor een lek en wateroverlast. Uw woning kan hierdoor vochtplekken of schimmel krijgen. Dit zijn hardnekkige problemen, die een doortastende oplossing vereisen. Wees dit daarom altijd voor en bel als u last hebt van problemen met uw dak.

Bel ons voor een reparatie

ZINK- EN LOODWERK

Het oorspronkelijke werk van de loodgieter, zoals ‘ie bedoeld is: zink- en loodwerk. Dit betreft zeer specialistisch werk, waarmee uw huis aan de buitenkant in ere hersteld kan worden wanneer dat nodig is. Uiteraard mits uitgevoerd door vakkundige handen. Anders bent u nog verder van huis! Op Meeuwsen Loodgietersbedrijf kunt u gelukkig vertrouwen.

Denk bij zink- en loodwerk aan het herstel van bijvoorbeeld:

  • Dakkapellen
  • Luifels
  • Zijwangen
  • Kilgoten
Vraag ons om advies

Gaslek ontdekt?

Meeuwsen Loodgietersbedrijf levert diverse soorten loodgieterswerk, van cv-ketelonderhoud tot traditioneel loodwerk. Woont u in of rond 's-Hertogenbosch en wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan meteen contact met ons op.